PC-Market PC-POS - System Promocyjny PC-Loyalty (dopłata za każde stan. kasowe) - moduł dodatkowy

430,50 zł
Brutto
PC-POS - System Promocyjny PC-Loyalty (dopłata za każde stan. kasowe)
Ilość
Obecnie brak na stanie

Informacje o dostawie

Informacje o zwrotach

PC-POS / Mini-Market / mPOS / Next / One – System Promocyjny PCLoyalty – obsługa na paragonach promocji, które wg ustalonych reguł obniżają cenę wybranych towarów wg ustalonych zasad (np. reguła „2+1” - czyli trzecia sztuka tego samego towaru na paragonie ma obniżoną wartość do zdefiniowanej kwoty).

Moduł zawiera specjalny program – PC-Loyalty, z dostępem z poziomu przeglądarki internetowej, umożliwiającym zarządzanie regułami promocji,

UWAGA:

• korzystanie z modułu możliwe jest po wykupieniu go na wszystkie zarejestrowane kasy PC-POS (lub stanowiska PC-Gastronom / Mini-Market / mPOS / Novitus Next i One).
  • moduł dostępny jest tylko dla instalacji z zarządzaniem stanowiskami kasowymi z PC-Market (jest niedostępny dla samodzielnych instalacji PC-POS lub mPOS lub Next/One oraz takich, które współpracują z innym oprogramowaniem magazynowym)
  • w przypadku kas Novitus Next / One konieczne wykupienie modułu [Ia.22] "Obsługa jednego stanowiska kasowego przez Scserver (Novitus Next / One)"
SPC-PCM-LO